Пердета

Различни видове пердета

Untitled design 2024 03 29T100743.462

Пердетата са едни от най-широко разпространените покрития за прозорци. Предлагат се в голямо разнообразие от текстури, материи, цветове и модели, за да отговорят на всички естетически изисквания.

Ако планирате да ги добавите към Вашия дом,  разгледайте различните видове.

Тънки пердета

Те са отличен вариант, ако желаете да създадете усещане за лекота и простор в дома си. Тънките пердета могат да осигурят уединение като същевременно пропускат естествена светлина в стаята. Независимо дали предпочитате фин тон или нещо по-живописно, тънките завеси са идеален начин да добавите цвят и стил във всяка стая, без да я претоварвате. Те обикновено са изработени от леки материали като коприна, лен или полиестер, което ги прави лесни за окачване и поддръжка. Тънкото перде може да се използва във всяка стая, за да създаде перфектната визия.

Плътни Пердета

Плътните пердета са чудесно допълнение за всяко пространство, тъй като осигуряват неприкосновеност на личния живот и блокират светлината. Освен това те добавят текстура към декора и могат да се използват, за да направят помещението по-приветливо. Плътните пердета са изработени от висококачествени материи, които се разкрояват добре и се предлагат в различни цветове, подходящи за всеки интериор. С дълготрайната си издръжливост дебелото перде е страхотна инвестиция. То предпазва Вашите мебели и под от избеляване, особено при пряка слънчева светлина. Със своя класически стил и елегантен вид то ще придаде изтънченост на всяко пространство, като същевременно придава уют на дома Ви.

Blackout пердета

Те са чудесен избор за всяка спалня, тъй като осигуряват пълно покритие и блокират цялата външна светлина. Освен това  притежават изолационни свойства, за да запазят стаята топла през зимата и хладна през лятото. Много blackout пердета имат допълнителна подплата, която помага за намаляване на шума отвън и осигурява уединение. Те са чудесни за непрекъснат сън дори през светлата част на деня, тъй като блокират изцяло светлината. Препоръчваме Blackout пердета за хора работещи нощно време, тъй като улеснява заспиването през деня или за хора обичащи  следобедна дрямка. То не само позволява по-добър сън, но и намалява външния шум, което го прави перфектното перде за спалня.

Пердета, които имитират лен

Много хора харесват пердета от лен, но се притесняват от това, че много се мачкат и при пране се свиват и трудно се гладят. Затова напоследък се предпочитат пердета, които имитират лен или са с примес на полиестер, което осигурява материал с вид и усещане за лен, но на достъпна цена. Комбинацията от лекота, издръжливост и красив дизайн ги прави идеален избор както за жилищни, така и за търговски обекти. Те са лесни за почистване и поддържане, а естествената им цветова палитра придава елегантна естетика на всяко пространство. Комбинацията от тези характеристики превръща пердетата, имитиращи лен, в чудесен вариант за собствениците на жилища, копнеещи за изтънчеността, която предлага лена.