Телефон: 0899 889 882 | Адрес: гр. София, бул. Ботевградско шосе 348 | E-mail: info@biokarpet.bg

Touch 308 16

276.00 лв.

50% специален полиестер микрофибра, 50% лъскав полиестер, несравнима мекота, дебелина на килима 50мм.(шаги килим), тегло на килима 3100гр./кв.м., антистатик, трайни цветове, лесно почистване, обработен против молци, водоустойчив.

140x195
Изчистване

50% специален полиестер микрофибра, 50% лъскав полиестер, несравнима мекота, дебелина на килима 50мм.(шаги килим), тегло на килима 3100гр./кв.м., антистатик, трайни цветове, лесно почистване, обработен против молци, водоустойчив.

Избери размер

, ,

Код: 308 16 Категории: , Етикет: