Телефон: 0899 889 882 | Адрес: гр. София, бул. Ботевградско шосе 348 | E-mail: info@biokarpet.bg

килим Pierre Cardin Diamond 2011 A

532.00 лв.

65% вълна, 35% акрил, дизайнерски килим от Pierre Cardin, височина на мъха 12мм., 556.800бода/кв.м. Антибактериален, антистатик, устойчив на вода, неподатлив на молци.

 

 

 

170x250
Изчистване

65% вълна, 35% акрил, дизайнерски килим от Pierre Cardin, височина на мъха 12мм., 556.800бода/кв.м. Антибактериален, антистатик, устойчив на вода, неподатлив на молци.

 

 

Избери размер

Код: DIA2011A Категории: , Етикет: