Телефон: 0899 889 882 | Адрес: гр. София, бул. Ботевградско шосе 348 | E-mail: info@biokarpet.bg

Zucchero 20368 095

105.00 лв.

100% полипропилен фризе /ХИТ СЕТ/, 179.200 бода/кв.м., височина на мъха 18мм., тегло на килима 3200гр./кв.м., антистатик, трайни цветове, лесно почистване, обработен против молци, водоустойчив.

 

80x140
Изчистване

100% полипропилен фризе /ХИТ СЕТ/, 179.200 бода/кв.м., височина на мъха 18мм., тегло на килима 3200гр./кв.м., антистатик, трайни цветове, лесно почистване, обработен против молци, водоустойчив.

 

Избери размер

Код: 20368 095 Категории: , Етикет: